Werknemers en klanten bedanken met kerst

Voor veel mensen is het de leukste tijd van het jaar. Je komt vaak samen met mensen die je liefhebt. Je partner, maar misschien ook je ouders of je hele familie. Bij kerst gaat het om de dankbaarheid en het samenkomen. Ook als bedrijf kan je hier een grote rol in spelen. Rond de kerst zijn de meeste mensen vaak vrij en dit is ook een goede tijd om je dankbaarheid te tonen voor de inzet van andere mensen van het afgelopen jaar. Dit is natuurlijk goed om naar je werknemers te tonen. Soms laten bedrijven dat namelijk minder blijken dan dat ze zouden willen. Maar kerst is hier het ideale moment voor. Er zijn veel leuke klein kerstpresentjes die je aan je werknemers kan geven. Je kan dan zelf ook kiezen met welk budget je een bedankje aan iedereen geeft of opstuurt. 

Klanten

Er is voor elk budget namelijk een leuk kerstpresentje te vinden. Zo kan je wat lekkers opsturen, zodat je werknemers daar met de kerstdagen van kunnen genieten. Maar kan het ook een bon zijn zodat ze er zelf iets van kunnen kopen wat ze nodig hebben. Het gaat vaak om de gedachte die ertoe doet. Iedereen wordt er blij van als ze iets kleins krijgen als bedankje. Hierdoor voelen ze namelijk ook extra waardering voor hun werk. Maar je moet niet alleen je werknemers bedanken. Het is ook belangrijk dat je je klanten goed bedankt. Klanten zijn namelijk net als de werknemers een belangrijk onderdeel van het bedrijf. En ook aan de klanten moet je waardering tonen. Ook hiervoor zijn hele leuke geschenken. Wanneer je opzoek gaat naar kerstattentie klanten heb je heel veel keuzes voor je liggen. 

Naam op de verpakking

Hierbij is de grote vraag natuurlijk. Wat geef je aan klanten als je ze wilt bedanken met kerst? Gelukkig zijn hier een hoop bedrijven bij die je goed kunnen helpen. Zij stellen van tevoren allerlei kerstpakketten samen. Deze kunnen bestaan uit allemaal lekkere hapjes. Zodat je klanten thuis lekker kunnen genieten hiervan met hun familie. Maar je hebt ook pakketten met verzorgingsproducten. Zodat ze lekker kunnen ontspannen en daarna heerlijk ruiken. Ook is het heel handig dat je je logo of bedrijfsnaam op de verpakking kan laten drukken. Hierdoor laat je de klanten meteen zien van wie het komt. Dit helpt dus ook direct voor de marketing van je bedrijf. De klanten zullen het heel erg waarderen en ook de bedrijfsnaam weer extra goed onthouden. Zorg er dus voor dat je de werknemers en klanten goed bedankt met kerst! 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *