Welke horecakoelkast bij wat voor horecazaak?

horeca koelkast

Elke horeca ondernemer zal weten dat een koelkast ontzettend belangrijk is voor de onderneming. Dat komt omdat de koelkast heel belangrijk is voor een aantal aspecten van het bedrijf. We gaan je in deze tekst laten zien welke horecakoelkast bij welke horecazaak past. Op die manier kun jij vervolgens de beste afweging maken wanneer je als horeca ondernemer op zoek bent naar een goede koelkast voor bij jouw horecazaak.

horeca koelkast

 Welke horecakoelkast bij wat voor horecazaak?

Een koelkast is natuurlijk een plek waar verschillende producten gekoeld bewaard kunnen worden. Per horecazaak is het natuurlijk verschillend wat er allemaal bewaard moet worden. Zo is het bij een restaurant bijvoorbeeld belangrijk om verschillende voedingsproducten te bewaren bij een gekoelde temperatuur. Een kroeg zal daar minder last van hebben. Toch heeft en kroeg ook een goede horeca koelkast nodig. Bij een kroeg moet natuurlijk de drank in sommige gevallen gekoeld bewaard worden. Een goede horeca koelkast is dus bijna bij elke horecazaak heel belangrijk. Het verschilt dan alleen per horecazaak wat er precies bewaard moet worden en hoeveel ruimte hiervoor aanwezig moet zijn. Het eerste wat dus enorm verschilt tussen de verschillende koelkasten is de ruimte die er in is. Een restaurant heeft vaak veel meer ruimte nodig dan een kroeg of andere horecagelegenheid.

De grootte en de kosten

Ook is het belangrijk dat de koelkast in het restaurant of de bar past. De oppervlakte van de koelkast is dus zeker iets waar rekening mee gehouden moet worden. In sommige gevallen is een kleinere koelkast dan handiger omdat dit inhoudt dat er minder ruimte in beslag wordt genomen. In andere gevalen is dat dan weer niet zo. Dat komt omdat er dan vaker verse producten gekocht moeten worden en dit dan weer duurder kan zijn voor de ondernemer dan een grotere koelkast. Ook zit er nog een verschil in de vaste lasten. Een oudere koelkast, vaak met een lager energielabel, kost maandelijks meer geld dan een koelkast met een hoger energielabel. Het is dan dus soms goedkoper om een duurdere koelkast te komen omdat dit maandelijks een hoop geld scheelt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *