Veranderingen tijdens de pandemie

Door de jaren heen verandert er veel in de wereld. Hierbij kan je in allerlei verschillende sectoren denken. In de autowereld, in het klimaat en in de technische wereld. En toch hebben al deze sectoren onderling ook weer met elkaar te maken. Want als er nieuwe technologische ontwikkelingen zijn zal dit ook weer positief effect hebben op het klimaat en bijvoorbeeld de auto wereld. Dus eigenlijk begint het allemaal bij de bedenkers van nieuwe uitvingen en de ingenieurs die dit ook werkelijkheid weten te maken. Elk jaar zullen er weer nieuwe dingen bedacht worden en dat zal ook altijd zo blijven gaan maar er zijn ook andere dingen die hier effect op kunnen hebben, denk bijvoorbeeld aan grote veranderingen zoals een pandemie.

Zoom

Inmiddels zitten we al ruim een jaar in een pandemie. Dit is voor velen van ons een shock geweest want zoiets gebeurde toch altijd alleen maar in films? Maar die film is toch opeens werkelijkheid geworden. En dit zorgde voor veel veranderingen in ons leven. Veel dingen kwamen zeer plotseling stil te liggen en hierdoor was snel schakelen nodig. Voor zowel grote bedrijven als voor jouzelf. Want van 5 dagen op kantoor tot 5 dagen thuis werken zonder goed bureau en gillende kinderen om je heen. Als je goed bent in schakelen dan zal dit geen groot probleem geweest zijn. Maar voor sommige kan dit wel eens lastig geweest zijn. Gelukkig bestaan er wel mogelijkheden om alsnog met je collega’s te vergaderen of om dingen te bespreken. De Zoom wereld werd namelijk het nieuwe normaal. Zoom is een bedrijf waarmee je heel gemakkelijk met een grote groep mensen kan videobellen. Geen beperkingen met de hoeveelheid mensen maar gewoon heel relaxt videobellen met je collega’s. Ook veel vrijdag middag borrels werden via zoom gedaan, super leuk!

Grote bijeenkomsten  

Niet alleen voor werk gerelateerde evenementen was Zoom erg handig. Ook voor andere grote bijeenkomsten was Zoom de oplossing. Denk bijvoorbeeld aan een verjaardagsfeestje of een bruiloft. Op een gegeven moment mochten er weer een aantal mensen bij een bruiloft aanwezig zijn maar dit zullen misschien niet alle mensen zijn die je had gewild. Daarom is een live stream super handig om aan te zetten, zo kan iedereen alsnog mee genieten. live streaming is het nieuwe normaal en zorgt ervoor dat je alsnog de afstand kan behouden. Maar niet alleen voor feestelijke evenementen is live streaming handig. Ook voor emotionele momenten zoals een begrafenis. Een livestream begrafenis is het afgelopen jaar ook steeds populairder geworden. Zo kan je alsnog op een mooie manier afscheid nemen van je dierbaren en hoef je niks te missen.  

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *