Tips voor als je gaat verhuizen in Utrecht 

Utrecht is één van de snelst groeiende steden van Nederland. Het is een erg populaire stad en wordt gezien als één van de mooiste steden van ons land. Er wonen veel mensen in Utrecht en daarom vinden er in en rondom de stad ook veel verhuizingen plaats. Het kan lastig zijn om de verhuizing in goede banen te leiden. Dit zijn een aantal tips die je kunnen helpen bij een verhuizing in de omgeving van Utrecht. 

 

Grote verhuisbedrijven in Utrecht

Utrecht is een studentenstad waar een hoop jongeren wonen. Dat zorgt ervoor dat je hier een hoop budgetverhuizers zult vinden. Dit is erg voordelig voor als jij de kosten zo laag mogelijk wilt houden, maar het is niet altijd het meest efficiënt. Zo kun je bijvoorbeeld één keer een vrachtwagen laten komen voor je spullen en de rest zelf doen, maar het kan ook anders. Je kunt verhuizers laten helpen met het inpakken en verplaatsen van je spullen. Dit kan onder andere door een verhuislift Utrecht te huren. Op deze manier zul je niet alles zelf naar beneden hoeven te sjouwen. 

 

Grote en bekende verhuisbedrijven in Utrecht zijn onder andere: Verhuisbedrijf Utrecht, Premium Movers en Verhuis Company. Elk van deze verhuisbedrijven heeft zo zijn eigen voordelen en bijzonderheden. Dit zijn echter niet je enige mogelijkheden om te verhuizen Utrecht. Als je wilt verhuizen en daarvoor niet te veel geld wilt uitgeven, is het slim om doordeweeks te verhuizen. Het is op dit soort dagen voor de verhuizers vaak een stuk minder druk. Daarnaast kun je door van tevoren alles goed te regelen in een kortere tijd verhuizen. 

 

Kosten van een gemiddelde verhuizing in Utrecht

Een verhuizing kan behoorlijk duur zijn. Naast het kopen of huren van een nieuwe woning is ook het verhuizen zelf vaak erg prijzig. In steden als in Utrecht zul je ook vaak net wat meer kwijt zijn dan in provincies buiten de randstad. De prijzen van verschillende verhuisbedrijven kan verschillen, maar uiteindelijk zijn de verschillen niet zo groot. Als je voor een gemiddeld verhuisbedrijf kiest, zul je per wagen van 20 kubieke meter 60 euro per uur kwijt zijn en voor een wagen van 50 kubieke meter rond de 70 euro per uur.  

Daarnaast zul je voor een extra verhuizer ook rond de 30 euro per uur kwijt zijn. De kosten van de verhuizing zullen sterk afhankelijk zijn van de plek waar je woont en het verhuisbedrijf dat je kiest. Als je dicht in de buurt van je nieuwe woning woont, zul je minder tijd nodig hebben voor het verhuizen van je spullen. Vaak zijn er voor internationale verhuizingen geen prijzen per uur. Hier zul je vaker vaste prijzen zien. De prijzen kunnen per land enorm verschillen. 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *