Het is bijna zo ver. Mijn vader is bijna jarig. Hij verdient dan ook de leukste verjaardag. Hij werkt elke dag heel hard en werkt vaak ook nog in de avond door. Mijn broer zus en ik bedachten dus een leuke verjaardag te vieren. Een leuke surprise party. Dat is nooit mis. Ik sprak met mijn moeder of dat een goed idee was. Zij vond het een geweldig idee. Alleen vertelde ze dat ze niet zo goed is in geheime bewaren. Zeker niet voor haar eigen man. Dus dit was een aardige klus. Ze moest niks laten merken en ook niet per ongeluk iets eruit laten floepen.

alles goud

Mijn broer zus en ik bedachten een leuk thema voor de surprise party. We dachten aan het thema “goud”. Waarom goud? De reden daarvoor is dat je er een leuk outfit voor kan kiezen. Daarnaast is het een makkelijk thema zodat iedereen ook echt in thema is gekleed. En dan als laatste dat mijn vader goud waard is. Dus alles past mooi bij elkaar. Beter had ik het zelf niet kunnen bedenken. Nu moeten we dan ook aan de slag met de voorbereidingen. We hadden een plek afgehuurd. Een mooie plek met zelfs een zwembad erbij. Hier konden veel mensen zijn en konden de kinderen ook lekker zwemmen. Er was in de tuin een party tent opgezet en binnen was het helemaal versierd. Ook hadden we lekker veel hapjes en lekkere drankjes.

Voor de liefste vader

Omdat mijn pa zo veel van cocktails houdt hebben wij er natuurlijk voor gezorgd dat er een bartender zou zijn die heerlijke cocktails kan maken. En eentje maakt die er dan ook speciaal voor mijn vader. Met alles erin wat hij lekker vindt. Een beetje experimenteren dus. Daarnaast moest er ook een cadeau komen. Mijn broer zus en ik zagen op babista hele hippe en leuke herenkleding. Hier konden we dan ook uit een breed assortiment leuke dingen uitkiezen ook gingen we op de site op zoek naar pantoffels heren. Hier kregen we al gauw een heleboel hits van. Op deze manier konden we leuke pantoffels uitkiezen. Normaal loopt die op die afgetrapte pantoffels dat is natuurlijk ook niet lekker lopen. Op de site is een breed assortiment met schoenen, jassen en nog veel meer. Ook zorgen ze voor veelzijdigheid. Het is niet allemaal meer hetzelfde en simpele kleding. Dat is helemaal top! Want ook mijn vader is veelzijdig en houdt van mode. Zo was deze site dus een match made in heaven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.