Nieuwe schoenen voor in de garderobe

De lente is aangebroken en dat betekend dat we nieuwe schoenen kunnen kopen. Vaak zoeken we altijd wel een reden om nieuwe schoenen te kopen. En eigenlijk doen de redenen er niet meer toe. Want we kopen waarschijnlijk de schoenen toch wel als we willen. Of het nu Nikes zijn of Mason Garments heren schoenen. Dat maakt natuurlijk niet uit. En ook voor de vrouwen, die leuke laarsjes, hakken of Mason Garments dames schoenen komen uiteindelijk bij jou in de kast te staan. 

 

Nieuwe schoenen voor de lente

Het is altijd bij iedereen anders. En dat is misschien maar goed ook. Het zou toch wat zijn wanneer je over straat loopt en iedereen loopt in dezelfde schoenen. Daarom is het zo leuk om bij iedereen andere schoenen te zien en ook helemaal in de stijl die mensen fijn vinden. Want je moet je uiteindelijk goed voelen in wat je draagt natuurlijk. Of dat nu sneakers zijn of misschien wel laarsjes of draag je liever slippers in de zomer. Het kan allemaal. En je moet daarbij vooral kijken naar wat je fijn vindt en waar jij je goed in voelt.

 

Dat is eigenlijk hetzelfde als met kleding. Daarin is ook iedereen anders. En dat maakt het alleen maar leuk. Want de wereld zou er een stuk saaier uit zien wanneer iedereen hetzelfde draagt en daarbij krijgen we dan ook allemaal dezelfde mening. En dat is helemaal niet meer leuk. Dan kan je niet meer denken dat iemand anders er heel leuk uitziet ook al zou je het zelf nooit dragen of misschien niet durven. De discussies en gesprekken zouden ook zo afgelopen zijn omdat we het toch allemaal met elkaar eens zijn. Daarom is het zo leuk dat we eigenlijk al met onze kleding en schoenen kunnen laten zien dat we allemaal anders denken en vooral ook allemaal anders zijn. 

 

Kom maar door lente

En met de lente komt dat allemaal nog meer tot zijn recht. Want waar we in de winter ons ook lekker verstoppen en instoppen in onze warme grote winterjas. Komt de lente eraan en valt die grote jas weg en doen we een dunnere variant aan. Maar hierin kunnen we al makkelijker zien wat iemand zijn stijl is. En dat is alleen maar leuk om te zien. 

 

En in de lente is iedereen natuurlijk ook vrolijker want het weer is beter dan in de winter en dat doet ons allemaal wel goed. Meer reden om lekker van de frisse buitenlucht te genieten. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *