Met welke vragen kun je terecht bij een paragnost?

Je kunt met al je vragen bij een paragnost terecht. Het maakt niet uit of je vragen hebt over je relatie, je werk of je persoonlijke ontwikkeling. Het is alleen van belang dat je precies die paragnost weet te vinden die het antwoord kan geven op jouw vragen. Zoals jij en ik onze kwaliteiten hebben en kennen, hebben paragnosten dat ook. De een is beter op het gebied van relaties en de ander op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Je kunt immers niet overal goed in zijn. Maar hoe vind je nu de paragnost die past bij jou? Wat moet je daar voor doen?

Om de juiste paragnost te vinden hoef je niet veel te doen

Het is, voor je gaat zoeken, belangrijk om je meest belangrijke hulpvraag op papier te zetten. Je secundaire vragen kunnen daar weer onder. Zo heb je het voor jezelf duidelijk. Dit is nú belangrijk en de rest kan wellicht even wachten. Dan ga je naar bovenstaande site. En lees je de informatie die bij iedere paragnost staat. Aan de hand van jouw hulpvraag zullen direct wat paragnosten afvallen, voor nu dan. Zijn er meer paragnosten aanwezig met dezelfde gaven? Dan kun je kijken naar de reviews die bij iedere paragnost staan. Kom je er dan nog niet helemaal uit? Open dan het profiel van de paragnost die jou het meest aanspreekt en lees de informatie die daar staat goed door.

Degene die ik wil spreken is offline

Dat kan natuurlijk gebeuren. Paragnosten zijn ook gewoon mensen met banen, gezinnen en huishoudens. Het kan dus zijn dat de paragnost die jij wilt spreken een dag of langer heeft vrijgenomen. Maar dat wil niet zeggen dat je nu niets kan. Je kunt, via het profiel van de persoon van jouw voorkeur, een afspraak maken. Zo ben je verzekerd van een reading op een moment dat het jullie allebei uitkomt.

Maar is dat niet vreemd: chatten of bellen met paragnosten?

We hebben het afgelopen jaar gemerkt dat bijna alles online geregeld kan worden. Tot en met het uitzoeken van een nieuwe vloer aan toe. Dus waarom zou je niet kunnen bellen of chatten met een helderziende? De technologie is nu zo goed en zo zonder storing dat ook bellen of chatten je de antwoorden zal opleveren die je nodig hebt. De tijd dat je in een donkere,  naar wierook ruikende ruimte moest zitten om te kunnen connecten ligt gelukkig mijlenver achter ons. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *