Kies je voor A merk of huismerk inktcartridges

Op het moment dat je thuis gebruik maakt van een printer dan zal je vast gemerkt hebben dat inktcartridges erg prijzig zijn. Er zijn vele verschillende soorten inktcartridges te koop. Afhankelijk van het merk en model printer kies je bijvoorbeeld voor inktcartridges van canon. Hierin maak je ook weer onderscheid tussen welk type inkt cartridge geschikt is voor je printer. Je kan ervoor kiezen om A merk inkt cartridges aan te schaffen of inktcartridges van een huismerk. Inkt cartridges van een huismerk bieden over het algemeen een goede kwaliteit, maar zijn veel goedkoper dan van een A merk.

Welke soort inktcartridges heb je nodig?

Als je niet zeker weet welke inkt cartridges je voor je printer nodig hebt dan kan je vaak op in de webshop het model van de printer opgeven en dan krijg je een lijst met geschikte cartridges. Je kan kiezen om losse inkt cartridges voor zwart en de verschillende kleuren aan te schaffen of een combinatie pakket. Een combinatie pakket met verschillende kleuren en zwart is vaak goedkoper. Als je dan toch opzoek bent naar de laagste prijs dan zijn huismerk inktcartridges vaak een goede keuze. Er zit vaak meer inkt in en ze passen gewoon in je A merk printer. Huismerk inktcartridges zijn gemaakt voor A merk printers en werken dan eigenlijk altijd. Mocht dit niet het geval zijn dan kan je ze uiteraard kosteloos retourneren naar de webshop waar je ze gekocht hebt.

Accessoires voor je printer aanschaffen

Naast inkt cartridges van zowel A merken zoals Canon, Brother, HP, Epson en Lexmark en huismerken kan je bij een gespecialiseerde printer webshop ook vaak terecht voor accessoires. Je kan hierbij denken aan printerpapier. Papier voor je printer is verkrijgbaar in verschillende diktes en formaten. Ook bestaat er fotopapier voor je printer. Als je printer geschikt is om foto’s af te drukken dan is dit ideaal hiervoor. Op het moment dat je een hoge kwaliteit papier zoekt dan is dat vaak iets duurder dan de grote pakketten met A4 printer papier. Vaak vind je hier ook aanbiedingen voor terug zoals een prijsverlaging voor een bepaald soort printer papier.

Hoe vind je een goede printer webshop?

Je kan om te beginnen eens rondzoeken op Google. Door te zoeken naar inktcartridges of accessoires voor je printer zoals papier krijg je vaak al een lijst met resultaten te zien. Voordat je je keuze maakt kan je altijd de reviews van andere klanten doorlezen. Zo krijg je een goed beeld of de geleverde huismerk cartridges bijvoorbeeld van een goede kwaliteit zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *