Hoe u uw supply chain-uitdagingen kunt oplossen

De toenemende complexiteit van internationale supply chains betekent dat supply chain managers een combinatie van tools, technieken en benaderingen moeten gebruiken om dagelijkse en langetermijnuitdagingen aan te gaan. We hebben enkele van de belangrijkste druk en eisen van de toeleveringsketen onderzocht en in dit bericht presenteren we enkele manieren om u te helpen uw toeleveringsketen effectiever te beheren.

Beheer en verlaag de kosten in de toeleveringsketen

Stijgende brandstof-, grondstof- en arbeidskosten kunnen de kosten voor organisaties in de hele toeleveringsketen opdrijven, die uiteindelijk worden doorberekend aan de eindactiviteit. Supply chain managers moeten kostenuitdagingen begrijpen en beheersen.

Zichtbaarheid van kosten door nauwkeurige budgetcontrole en rapportage

Een goede kostenbeheersing is afhankelijk van transparantie. Alle organisaties in de toeleveringsketen moeten hun kosten en overheadkosten op een gemeenschappelijke en gecentraliseerde manier rapporteren om nauwkeurige kostenregistratie en -rapportage mogelijk te maken. Deze rapportage kan worden gekoppeld aan financiële statistieken en biedt vroegtijdig inzicht in kostenlekken en andere financiële problemen.

Robuuste kostenbeheersing ingebouwd in contracten en Service Level Agreements

Supply chains werken het beste als alles duidelijk is gedefinieerd. Zorg ervoor dat in alle contractdocumenten, werkstaten en service level agreements (SLA’s) specifiek kosten en kostenbeheersing worden vermeld. Bouw een kostenbeoordelingsproces in voor inkoop, productie, logistiek en andere operaties met de juiste verantwoordingsplicht.

Een van de specialisten in Nederland op het gebied van supply chain problemen is Broekman Logistics. Meer weten over hoe Broekman te werk gaat? Neem dan een kijkje op hun website via: https://www.broekmanlogistics.com/nl/supply-chain-solutions.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *