Hernieuw je kennis met basic safety refresher

Alle scheepsbemanning heeft een bepaalde basis van veiligheidskennis nodig. Dit heeft te maken met risico’s en hoe deze te beperken of ongevallen te voorkomen, maar ook met hoe te handelen in geval van nood of bij een ongeval. Daarvoor heeft G4S Safety Solutions een basiscursus ontwikkeld. Hierin komen alle noodzakelijke aspecten aan bod om aan boord alles soepel te laten verlopen in de zin van veiligheid. Wel zul je in het bezit moeten zijn van een medische keuring om mee te kunnen doen aan de cursus.

Herhalingscursus in Heerenveen

De basic safety refresher is natuurlijk een herhalingscursus. Eens in de vijf jaar zul je je kennis moeten updaten met de nieuwste technieken en wijsheden. Zo blijft je kennis en kunde actueel en accuraat. Je zorgt ervoor dat je expertise niet verwatert. Zowel de basis als de basic safety refresher worden enkel in Heerenveen gegeven. De cursus duurt twee dagen. Voor de totaalprijs krijg je niet alleen de cursus, maar ook koffie, thee en lunch voor beide dagen. Je vindt de eerstvolgende startdata van de cursus op deze pagina.

Geldigheid en aantekening

Na afloop van de basic safety refresher krijg je een certificaat dat geldig is voor 5 jaar na uitgifte. Dit is een erkend certificaat. Bij het slagen krijg je ook een aantekening in je monsterboekje. De aantekening die je krijgt stelt het volgende: “STCW ’78 as amended inclusief 2010 Manila amendments’. Je leest alles over de basic safety refresher, het cursusgeld en de cursusdata op deze pagina.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *