Handige dozen om te verzenden

Heb jij een online business of wil je het gaan beginnen? Of verkoop jij bijvoorbeeld heel veel kleding of andere dingen via Vinted of Marktplaats? Dan ben je zeker weten tegen het probleem aangelopen dat je niet weet hoe je het moet versturen. Wanneer je in het weekend veel bestellingen hebt gekregen van jouw website of Vinted kunnen vaak al jouw dozen op zijn. Je gaat het dan opsturen in plastic zakken van de supermarkt, maar hier wordt het niet mooi op. Jouw bedrijf moet iets uitstralen en dat is niet met een boodschappen tas. Wanneer je iets grotere producten gaat verkopen zoals lampen is het beter om een doos te gebruiken. Het beste is om daarom online dozen te kopen en dat weer gebruiken om te versturen. Er zijn heel wat verschillende dozen, van een brievenbus – en postdoos tot aan kokerdozen. Hieronder hebben we een overzicht gemaakt van verschillende dozen die handig zijn om spullen in te verzenden. Ben je al benieuwd? Ontdek het hieronder!

Brievenbus- postdozen

Wanneer je vaak kleine producten verstuurd zoals sieraden of kleine T-shirtjes is het gebruiken van een brievenbus doos wellicht handig. Het is makkelijk in te pakken want je gebruikt niet een super grote doos en het ziet er nog heel leuk uit ook. Daarnaast is er ook nog ruimte voor papiertjes, visitekaartjes of stickers wat je mee kan geven in de doos. Deze dozen zijn daarnaast ook nog voordeliger om te versturen omdat PostNL het voor goedkoper verstuurd.

Kokerdozen

Heb jij een bedrijf die opgerolde schilderijen of paraplus of andere langwerpige producten verkoopt? Dan kan het gebruiken van een kokerdoos wellicht interessant zijn. Het gebruiken van een normale doos kan het product veel laten bewegen en vaak past het ook niet erin door de lengte. Een kokerdoos is lang en compact waardoor het goed wordt beschermd.

Dozen dubbele golf

Wanneer je echt zware producten gaat versturen dan is het hebben van een doos met een dubbele golf aan te raden. Door een dubbele golf is de kwaliteit van de doos dikker en dus steviger. Hierdoor zakt het bijvoorbeeld niet als er iets zwaars in zit. Als je echt nog stevigere dozen wilt kan je gebruiken maken van containerkwaliteit dozen. Deze is net zo stevig als een houten krat en past perfect op pallets.

Tip van de blog!

Wanneer je dus opzoek bent naar één van deze dozen of andere, neem dan een kijkje bij Vermeij. Zij hebben een ruim aanbod aan verschillende dozen en andere producten om bijvoorbeeld het pakket te beschermen. Dozen kopen doe je bij Vermeij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *