Goede SUV: Volkswagen Tiguan vs. Seat Tarraco

Op zoek naar een nieuwe wagen? Of op zoek naar een grotere wagen omdat je gezin wat groter wordt of gewoon meer plaats nodig hebt? Dan is een SUV natuurlijk de beste keuze. Wij vergelijken graag enkelen van de grootste in de markt: met 7 zitplaatsen zijn de Volkswagen Tiguan en Seat Tarraco echte gezinswagens. Maar voor welke ga je het best? In dit artikel vergelijken we dus Volkswagen Tiguan met de Seat Tarraco.

Volkswagen Tiguan

Heb je geen bedrijfswagen en wil je ook geen tweedehandsauto? Probeer dan eens een stockwagen. De voordelen van een stockwagen te kopen is dat je een volledig nieuwe wagen koopt met korting en goede opties en zonder wachttijd. Ook bij Volkswagen stockwagens heb je heel groot aanbod van verschillende modellen, opties en kleuren. Laten we dus even naar de voordelen van de Volkswagen Tiguan kijken. Naast het positieve Duitse imago, heeft de Tiguan ook strakke looks en een soepele besturing. Ook het design is heel strak, zijn rijcomfort heel goed en zijn interieur van fantastische kwaliteit. Een con? Het navigatiesysteem werkt niet altijd mee. Maar in het algemeen, een heel goede keuze voor gezinswagen!

Seat Tarraco

De Seat Tarraco is erg vergelijkbaar met de Volkswagen Tiguan. Groot, handig en vlot. Met zeven zitplaatsen is de auto perfect voor grote of samengestelde gezinnen. Ook is hij erg dynamisch en groot, maar toch betrouwbaar. Ook is de Seat Tarraco goedkoper dan de Volkswagen Tiguan, zeker als je voor een stockwagen kiest. Een con? Als Spaans merk heeft Seat een minder goede reputatie dan Volkswagen als het op materialen en kwaliteit aankomt. Ook straalt de binnenkant minder luxe uit. 

De winnaar? Persoonlijk kiezen wij voor de Volkswagen Tiguan met meer premium materialen, zijn grootse en afgelijnde look, een mooiere binnenkant en zijn groter gebruiksgemak.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *