Gebeten door een hond

Ik was laatst bij een vriendin van mij in Rotterdam. We hadden een gezellige avond met drankjes en dansjes. Later op de avond voordat ik naar huis wilde gaan eindigde de avond helaas niet zo goed. Tenminste niet goed voor mij.

Geschrokken

Ik stond op het punt om naar huis te gaan en toen gebeurde het. Ik stond gebukt om mijn veter te strikken. Haar hondje kwam op me af sprong omhoog en beet mij in mijn gezicht. Alles ging zo snel en ineens zag ik allemaal bloed op de grond stromen en op mijn kleren. Ik kreeg snel een doek tegen mijn gezicht gedrukt om het bloeden te stoppen. Ik schrok zo erg dat ik er misselijk van werd. Nadat het bloeden een beetje was gestopt ben ik naar huis gegaan. Het was uiteindelijk al 6 uur toen ik thuis was. Ik maakte mijn moeder wakker en vroeg of zij me naar de eerste hulp zou kunnen brengen. Zij schrok zich dood en trok kleren aan en bracht me naar het ziekenhuis. Hier werd mijn wond gehecht en een tetanusprik tegen infecties.

Wat nu?

Na het hechten van de wond gingen we weer terug naar huis. Op mijn gezicht was nog steeds bloed te vinden en mijn hoofd deed pijn. Wat moest ik nu doen? De medische kosten zijn best hoog en daarnaast blijf ik voor de rest van mijn leven een heel litteken op mijn gezicht hebben. Dus ging ik op onderzoek uit om te kijken hoe ik dit het beste zou kunnen oplossen.

Een advocaat voor hulp

Online vond ik een letselschade advocaat Rotterdam. Aangezien mij dit in Rotterdam is overkomen. Hier vroeg ik mij af wat ik moest doen met deze hondenbeet. Hier zag ik een stuk over gebeten worden door een hond van bekende. En zoals er staat is het niet heel fijn om de bezitter van de hond aansprakelijk te stellen. Zo moet er gekeken worden naar een WA-verzekering. Deze Brugman advocaat zou dan direct de verzekeraar schrijven. Hier merken mijn vrienden dan niets van het verhalen van de letselschade.

Wat als het anders was?

Op deze manier hoef ik het zelf niet allemaal te regelen aangezien het een lastige klus is om te regelen. Was het de hond van een onbekende moest ik de gegevens van de bezitter hebben en regelde de advocaat het verder met deze mensen. Nu zou ik zelf het beste moeten doen om dit litteken zo min mogelijk te laten uiten. Dat betekent dus goede verzorging.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *