Een mooie huid behoud je zo: de beste tips op een rij

Een mooie huid wilt iedereen. Het is niet heel lastig om een mooie huid te onderhouden en nog frisser te maken. Wel is het belangrijk om te weten hoe je dit kunt doen. Dit hoeft namelijk niet alleen met make up en door de juiste verzorging te gebruiken, heb je nog minder make up nodig en kun je in de ochtenden langer slapen. Heerlijk!

Een mooie huid begint vanbinnen

Een mooie huid creëer je vanbinnen. Wat eet en drink je iedere dag? Producten waar veel zuivel, suiker en onverzadigde vetten in zitten zijn een grote boosdoener voor jouw huid. Gevarieerd eten en fruit en groente meenemen in iedere maaltijd draagt enorm bij aan een frisse look in de ochtend. Zoek voor jezelf uit wat voor groente en fruit je erg lekker vindt.

Weinig make up werkt het beste

Je hebt niet veel foundation nodig om een glowy look te creëren. Je kunt hier al voor zorgen door een lightweight foundation te gebruiken, kleine spotjes te concealen en te werken met cream producten. Dit zorgt voor de zomerse look en het kost minder tijd dan een full face glam look. Het voelt daarnaast ook minder zwaar aan op je huid.

Kleine make up trucjes

Wist je dat je met de beste wimperserum je wimpers voedt en langer en voller maakt? op de lange termijn heb je weinig tot geen mascara nodig en heb je toch een mooie look gecreëerd. Hoe je dit ook kunt doen? Verf je wimpers en wenkbrauwen waardoor ze automatisch voller lijken. Lichte haartjes worden namelijk zichtbaar waardoor je enkel en alleen nog hoeft te borstelen door je haartjes heen.

Vermijd zwart

Donkere kleuren en met name zwart zorgen niet voor een frisse, natuurlijke look. Wil je per se mascara dragen? Kies dan voor een bruine kleur!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *