Dé tip om efficiënter thuis te werken!

We hebben vandaag de dag nog altijd te maken met de geldende corona maatregelen en zijn we nog niet helemaal vrij in alles wat we graag willen doen. Zo komen we graag weer met vele vrienden bijeen, maar is dit helaas nog niet mogelijk. Er zijn nog altijd vele mensen die volledig of gedeeltelijk thuiswerken, wat voor de een gemakkelijk is als de ander. Het is erg gemakkelijk om met je laptop in ieder ruimte van het huis te werken, naar is het ook fijn om thuis te beschikken over je eigen set-up. In dit blog geven we je graag een aantal tips om efficiënter aan het werk te gaan in huis!

Het werken met meerdere schermen

Waar de een graag werkt met de laptop en in iedere ruimte in huis gemakkelijk kunt werken, kiezen anderen er juist voor om te beschikken over een vaste set-up met computer en een vast beeldscherm. Nu denk je hoogstwaarschijnlijk dat je zult moeten kiezen tussen deze twee opties, maar is er ook een middenweg te vinden! Tegenwoordig kun je namelijk gemakkelijk verschillende apparaten combineren, waardoor je kunt werken met een extra monitor. Je kunt werken op je laptop, maar is er de mogelijkheid om het scherm uit te bereiden met de monitor. Je kunt gemakkelijk een monitor gemakkelijk aansluiten met een HDMI-kabel, waardoor je overzicht houdt en gemakkelijk je werkzaamheden kunt uitvoeren. 

Wanneer je even weg wilt van je vaste werkplek en graag op de bank of in de tuin je werkdag wilt afsluiten, kun je de laptop weer gemakkelijk afkoppelen Je bent erg flexibel en is er van alles mogelijk, om zo iedere dag efficiënt te kunnen werken!

Zorg dat je een HDMI kabel in huis hebt liggen!

Met een HDMI kabel kun je dus gemakkelijk werken met meerdere schermen door een monitor aan te sluiten, maar zijn er nog veel meer apparaten met elkaar te verbinden. Ieder apparaat die beschikt over een HDMI aansluiting kun je met elkaar verbinden. Zo worden spelcomputers bijvoorbeeld ook aangesloten met een HDMI kabel, kun je een laptop aansluiten op een TV of smartboard om een presentatie te geven en is er nog veel meer mogelijk. Zorg dat je altijd een HDMI kabel in huis hebt liggen en bepaal voor jezelf of het wellicht handig is om te beschikken over een extra monitor voor naast de laptop, waardoor je verschillende apparaten gemakkelijk met elkaar kunt verbinden en je flexibel kunt zijn gedurende je thuiswerkdag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *