De leukste schoenen van 2021

Het jaar 2021 is vol op bezig en we zitten nog midden in een lockdown. Doordat de winkels gesloten zijn neemt de vraag naar online winkelen meer toe. En toch missen we allemaal het shoppen in de winkels zelf. Het passen van je schoenen, nieuwe schoenen uitzoeken en alles uit de schappen trekken wat je maar wilt. Dat maakt shoppen ook zo leuk. Maar het voordeel van online winkelen is dat je zo veel keuze hebt binnen een paar klikken. Maar wat zijn nu de leukste schoenen van 2021? We vertellen er je meer over.

Instappers

We beginnen heel eenvoudig met instappers. We zien dat de vraag naar instappers steeds meer toe neemt. Het gemak is een van de meest gehoorde voordelen van de instappers. Daarnaast zijn ze over het algemeen vrij goedkoop en daardoor kan je simpelweg meer paar instappers kopen. Zo kan je net van dat ene merk twee leuke kleuren uitkiezen! Lekker toch?

Sneakers

We zien dat zowel mannen als vrouwen ontzettend veel sneakers kopen. Merken als Nike, Adidas en New Balance voeren de lijsten aan. Maar we zien ook merken als Fila en Asics steeds meer opkomen. Hoe tof is het om te zien dat veel merken aan hun imago hebben gewerkt en nu ineens weer mateloos populair zijn.

Boots

We zien ook steeds meer laarzen in de vorm van boots voorbij komen. Deze toffe boots zien we in veel varianten voorkomen. Zo zien we dierenprints en gewoon simpelere kleuren als zwart en bruin. Chelsea Boots Via Vai zijn ook enorm populair onder de vrouwen rond de 30 jaar. Waar je ook naar op zoek bent, deze boots zijn ideaal voor in iedere kledingkast en voor iedere leeftijd.

Schoenen

Wat voor soort schoenen zijn jouw lievelingsschoenen? We zijn erg benieuwd naar jouw top-3 van het jaar 2021. Laat het ons gerust weten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *