Commercieel administratief medewerker worden met Fabius

Ben je geïnteresseerd in een functie als commercieel administratief medewerker? Het is goed mogelijk om een opleiding te volgen bij Fabius waarmee je snel aan de slag kunt met alle nodige kennis en vaardigheden. Natuurlijk is het prettig om eerst te weten wat de functie precies inhoudt en wat de kans is dat je hier een baan in vindt. De functie commercieel administratief medewerker houdt in dat je een schakel bent tussen je collega’s op kantoor, in de buitendienst en de klant.

De belangrijkste werkzaamheden die tot jouw functie behoren zijn: het adviseren van klanten en het maken van afspraken met klanten, offertes uitwerken, commerciële gesprekken voeren, hulp bieden bij verkoop- en marketingacties. Je krijgt te maken met logistieke en administratieve aspecten, waardoor je hier genoeg kennis voor nodig hebt. Dit leer je tijdens de opleiding tot commercieel administratief medewerker.

Opleiding commercieel administratief medewerker

Je bent geschikt voor de functie commercieel administratief medewerker wanneer je goed kunt communiceren, van verkopen houdt, klantgericht bent, georganiseerd bent en de verantwoordelijkheid neemt voor jouw eigen werk. In deze functie is het ook belangrijk dat je de Nederlandse taal goed beheerst. In sommige gevallen is ook Engels belangrijk: dit is afhankelijk van het bedrijf. De opleiding tot commercieel administratief medewerker kun je volgen bij Fabius. Je leert hier alle aspecten die te maken hebben met deze functie. De opleiding duurt 12 maanden en bestaat uit twee onderdelen: de opleiding administratief medewerker en de specialisatie commercieel medewerker binnendienst.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *