Carsharing Utrecht bespaart je veel gedoe!

Utrecht is een schitterende stad. Daar kan niemand iets tegenin brengen. Maar wat er iets minder schitterend is aan Utrecht is de drukte. Al die auto's die opstoppingen veroorzaken in de binnenstad. De ellende met het zoeken en vinden van een parkeerplaats… Het is om moedeloos van te worden. Maar wat nu als je met één deelauto zo'n 11 auto's kunt uitsparen? Dan wordt het, natuurlijk minder druk in de stad, zijn er minder opstoppingen en files en, blijft, als klap op de vuurpijl, de lucht ook nog eens goed om in te ademen. Daarbij kun je door het uitsparen van al die auto's steeds gemakkelijker een parkeerplek vinden. Al hoef je daar met carsharing Utrecht helemaal niet over na te denken: iedere Greenwheels auto van carsharing Utrecht heeft een eigen, vaste parkeerplaats. Die ook al is betaald!

Carsharing Utrecht is er voor iedereen

De enige vereisten voor carsharing Utrecht zijn een smartphone met de Greenwheels-app en een geldig rijbewijs. Je hebt met carsharing Utrecht altijd een auto in de buurt. Je zult merken dat het écht niet meer nodig is om een eigen auto aan te schaffen. Juist doordat je op tijd de auto moet reserveren word je je heel bewust van het gebruik. Is de auto die jij wilt reserveren al bezet? Dan staat er in de volgende straat vast nog een die nog niet gereserveerd is.

Gebruik de auto naar eigen inzicht

Je hoeft niet te verantwoorden waar je de auto voor gaat gebruiken. Je kunt de auto gebruiken om eens flink in te slaan bij een groothandel, om de kinderen van school te halen als het heel hard regent, maar je kunt ook carsharing Utrecht gebruiken voor een dagje of een weekendje weg. Het maakt niet uit hoeveel kilometer je rijdt of hoe lang je de auto huurt, alles wordt keurig bijgehouden en netjes met je afgerekend.

Geen onverwachte kosten

Je hoeft niet bang te zijn dat er nog onverwachte kosten komen kijken bij carsharing Utrecht. Alles is inbegrepen bij de prijs: de verzekeringen, de wegenbelasting, het onderhoud, de pechhulp, de brandstof. Het is een compleet pakket en dat is wel zo fijn. De andere onverwachte kosten, een verkeersboete of het wassen of stofzuigen van de auto moet je zelf zien te voorkomen. Al is het natuurlijk wel zo netjes als je de auto weer in keurige staat terugzet op de eigen parkeerplaats. Dat zal de volgende gebruiker van de auto zeker kunnen waarderen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *