Alles over Klic melding kosten en een Klic melding aanvragen

De tuin is een geweldige plek om te zijn. Ben je van plan om het binnenkort aan te pakken door middel van graafwerkzaamheden? Dan dien je een Klic melding te doen. Sterker nog: dit is wettelijk verplicht. Hoe kun je een Klic melding aanvragen en wat zijn Klic melding kosten? Lees dit artikel en kom achter de vele voordelen die gepaard gaan bij dit onderdeel zodat je zeker weet dat je de juiste keuze zult gaan maken

Waarom de tuin een heerlijke plek is

De tuin is een geweldige plek om rond te hangen met je vrienden, te ontspannen met een boek, pizza te eten of een ijsje te eten. Het kan ook een fijne plek zijn om te lezen, te mediteren, te werken of gewoon bij uw geliefden en huisdieren te zijn.  Wie weet behoor jij wel tot de groep Nederlanders met groene vingers. Het is heerlijk om zelf met de tuin bezig te gaan. Maak bijvoorbeeld een weide met een paar bloembedden. Of wat dacht je van het aanmaken van kleine vijvers? Het geeft jouw tuin een geheel nieuwe uitstraling zodat je hier optimaal van kunt genieten.

Klic melding aanvragen: zo doe je dat

Soms zijn graafwerkzaamheden nodig om bovenstaande plannen te realiseren. Een beetje hulp is altijd welkom, en gelukkig is dat er ook dankzij de Klic app. Soms is het tijd om de boel eens flink aan te pakken. Door middel van graafwerkzaamheden kun je de tuin bijvoorbeeld flink uitbreiden. In dat geval is een Klic melding aanvragen verplicht. Dit doe je op de volgende manier:

  • Stap 1: Download de Klic app

  • Stap 2: Kies het gebied waar je graafwerkzaamheden wilt laten uitvoeren

  • Stap 3: Geef de werkzaamheden aan die moeten worden uitgevoerd

  • Stap 4: Deel jouw gegevens

  • Stap 5: Geef aan wanneer de levering moet plaatsvinden

Kortom, het aanvragen van een klic melding is niet extreem lastig waardoor het zeker aan te raden is om dit te bewerkstelligen.

Wat zijn de Klic melding kosten?

Een Klic melding aanvragen is dus vrij eenvoudig. Maar daarmee ben je nog niet klaar. Er komen uiteraard wel een aantal kosten bij kijken. De klic melding kosten zijn ongeveer 43 euro incl. BTW en te betalen via iDeal of creditcard. Als het goed is wordt jouw Klic melding binnen een dag geleverd. Zo simpel kan het dus zijn. Jij wilt je tuin aanpakken door middel van graafwerkzaamheden, meldt het via een app, betaal een aantal kosten en kunt aan de slag!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *