Airforce en AB Lifestyle: fashion voor mannen

Heren die op zoek zijn naar merkkleding van eigen bodem hebben onder ander de keuze uit Airforce en AB Lifestyle. Dit zijn beide stoere en sportieve merken. Deze kledingcollecties voor mannen zijn alle twee voorzien van logo's.

Het merk Airforce draait al meer dan twintig jaar mee in de modewereld. Dit Nederlandse modemerk is vooral bekend om zijn jassen maar het assortiment is veel breder. Bij de collectie staan kwaliteit en comfort voorop. De kleding is bestemd voor elk moment van de dag. Te koop zijn onder andere broeken, shorts, hoodies, sweaters, T-shirts, polo's en swimshorts. De kleding van Airforce is te herkennen aan het logo: oftewel is het hele woord op het kledingstuk gedrukt of alleen een ster.

Airforce zomerjassen

De populaire Airforce jassen staan bekend om hun goede kwaliteit. Het aanbod is ruim. De jassen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, hebben een goede pasvorm en de modellen zijn tijdloos. Je hebt de keuze uit softshell, gewatteerde jackets met of zonder capuchon, trench coats en bomber jackets. De Airforce jackets zijn winddicht en waterafstotend. Ze zijn verkrijgbaar in de gangbare mannenkleuren maar ook in Aruba Blue, Skyway Blue, Peach Cobbler, Elfin Yellow, Sharp Green en Lavender Frost.

Dames en jeugd

Airforce is niet alleen een modemerk voor heren. Het bedrijf maakt ook kledingstukken voor dames en jongens en meisjes. Ook bij de dames vallen de mooie jassen ongetwijfeld in de smaak. Verder zijn er hoodies, sweaters en (short) sweat pants te koop. Airforce Kids heeft toffe items. De jongenskleren zijn lekker stoer en meisjes kunnen kiezen uit zomerjassen in verschillende modellen en kleuren. Voor de allerkleinsten zijn er, onder het motto 'jong geleerd is oud gedaan', rompertjes verkrijgbaar in de kleuren wit, lichtblauw en roze.

Duurzaamheid

Airforce vindt duurzaamheid erg belangrijk. Er wordt daarbij rekening gehouden op het gebied van materiaal, productie en verpakking. De padded jackets hebben bijvoorbeeld DuPont Sorona vulling. De vezels zijn afkomstig van plantaardige grondstoffen. Voor de productie hiervan is minder energie nodig. Een aantal T-shirts zijn gemaakt met repreve materiaal. Bij repreve worden flessen gerecycled in vezels, waarvan vervolgens garen wordt gemaakt.

AB Lifestyle

AB Lifestyle begon zes jaar geleden met het op de markt brengen van luxe caps. Eén van de initiatiefnemers was profvoetballer Alexander Büttner. Nu is het een groot streetwear merk in ons land. Het merk is te herkennen aan het logo, dat wordt gevormd door de letters AB.

Groot assortiment

Het pettenassortiment is in de loop der jaren uitgebreid met jassen, jeans, T-shirts, sweaters, hoodies en trainingspakken. Ook zitten er tassen en riemen in de AB-lijn. Voor kinderen zijn er hoodies, sweaters en jassen te koop. De damescollectie is nog beperkt. De collecties wisselen elkaar snel af.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *