3 verhuistips voor een snelle verhuizing

De tijd is daar, je gaat verhuizen! Spannend, maar wel enorm leuk. Nu is het tijd om al je spullen te verzamelen. Schakel jij een verhuisbedrijf in of ga je zelf een aanhanger huren in Zwolle? Om jou op weg te helpen, geven wij je enkele tips. Succes met inpakken! Direct een aanhanger nodig? Kijk dan eens op www.gehuurd.nl.

Tip 1: Gooi weg wat niet meer nodig is

Hoe minder spullen je meeneemt, hoe sneller de verhuizing achter de rug is. Daarom raden we je aan om voor de verhuizing een flinke schoonmaak te houden. Gooi spullen weg waar je geen waarde meer aan hecht of die je niet meer gebruikt. Je kunt overbodige spullen natuurlijk weggooien, maar misschien kun je sommige items ook naar de kringloopwinkel brengen.

Tip 2: Schakel hulp in

Wanneer je alleen je studentenkamer hoeft te verhuizen, heb je niet zo veel hulp nodig. Heb jij te maken met een grote verhuizing? Schakel dan genoeg hulptroepen in. Een verhuisbedrijf heeft veel ervaring en werkt met een vaste werkwijze. Lees altijd de reviews voordat je in zee gaat met een verhuisbedrijf: zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Tip 3: Begin op tijd

Alles stukje bij beetje inpakken is beter dan alles in één keer inpakken. Stel daarom een planning op en bedenk wat je alvast kunt inpakken. Wij raden je aan decoratieve spullen eerst in te pakken. Deze zijn niet van noodzakelijk belang en kunnen daarom als eerste de doos in. Hou er rekening mee dat decoratieve spullen ook vaak breekbaar zijn. Pak het daarom goed in, omdat ze een langere tijd zullen doorbrengen in de verhuisdoos.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *